PS Division of Plasma Physics

APS-DPP Student Day 2024

Time	Event	Duration	Description
12:00-13:00	Unofficial Cocktail hour	60min	Food + socializing!
13:00-13:15	Introduction + icebreaker	15 min	Introducing ourselves, going over the schedule, etc.
13:15-13:30	Lightning Talk 1	15 min	2x lightning talks
13:30-14:00	Tutorial Talk 1	30 min	Big overview talk! w/ Q&A
14:00-14:15	Game 1	15 min	Name-that-device!
14:15-14:25	Break	10 min	Get coffee and snacks
14:25-14:40	Lightning Talk 2	15 min	2x lightning talks
14:40-15:10	Tutorial Talk 2	30 min	TBD Magnetic Fusion Talk w/ Q&A
15:10-15:25	Game 2	15 min	Blind presentation - present 3 crazy slides!
15:25-15:35	Break	10 min	Get coffee and snacks
15:35-16:05	Tutorial Talk 3	30 min	TBD Talk w/ Q&A
16:05-16:20	Affinity Group Intro	15 min	Career Mentoring Fellows, APS DPP Pride, and more!
16:20- 16:30	Break	10 min	and further interacting with Affinity Groups
16:30 - 17:00	Mental Health panel	30 min	Panelists TBD
17:00-17:10	Break & Kiosks?	10 min	Preparing for Panel Breakouts
17:10 - 18:00	Career panel & Grad School Apps Q&A	50 min	Panelists TBD